Τρίτη

3 tips που μπορείς να ακολουθήσεις αν πετάς για πρώτη φορά με αεροπλάνο, για να μην αγχωθείς


Πηγή: www.queen.gr

Όσο πλησιάζουν οι εορταστικές ημέρες η ανάγκη για ένα ταξίδι μεγαλώνει και σκέφτεσαι που θα μπορούσες να πας. Προορισμοί υπάρχουν πολλοί, που ειδικά τα Χριστούγεννα δείχνουν υπέροχοι. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να χρησιμοποιήσεις αεροπλάνο και εσύ δεν έχεις μπει ξανά; Άγχος και αγωνία στο κατακόρυφο.
Εμείς έχουμε για σένα –από ειδικούς πάντα- τρία tips που μπορείς να ακολουθήσεις για να παραμείνεις ήρεμη και χαλαρή στο πρώτο σου αεροπορικό ταξίδι.


Μην αγνοείς τα στοιχεία της κράτησής σου
Ενώ είναι πολύ εύκολο να πεις πως θα κανονίσεις αργότερα τις λεπτομέρειες της πτήσης σου, όπως να επιλέξεις θέση και να εκτυπώσεις την κάρτα επιβίβασης, θα γλιτώσεις από έναν βαρύ και δυνατό «πονοκέφαλο» αν τα κάνεις όλα αυτά με το που κλείσεις εισιτήριο. Αν ταξιδεύεις με αεροπορική, η οποία επιτρέπει στους επιβάτες να διαλέξουν αμέσως θέση, μην το αμελήσεις. Επίσης μην ξεχάσεις να προσθέσεις την πτήση σου στο ημερολόγιό σου για υπενθύμιση. Αν πηγαίνεις εξωτερικό και χρειάζεται διαβατήριο, βεβαιώσου πως δεν έχει λήξει ή δεν λήγει όσο θα είσαι στο ταξίδι σου.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου